Sopić je izjavom prozvao trenera Istre kao stranca. Evo što mu je on odgovorio…

FOTO:

Sutra u 17:00 je na rasporedu dvoboj 35. kola između Lokomotive i Istre, a utakmicu je pred okupljenim novinarima najavio trener gostiju, Gonzalo Garcia.

Iako ga je Sopić prozvao kao stranog, urugvajsko-španjolskog trenera, Garcia je izrazio razumijevanje za izjavu trenera Gorice.

Garcia smatra kako je Sopić bio pod stresom nakon poraza, kao što je i sam bio ranije ove sezone. “Istina je da Hrvatska ima puno dobrih trenera i Sopić je jedan od dobrih trenera. Pokušavamo naučiti jedan od drugih, barem ja gledam naučiti ponešto od svakog. Kao što sam rekao, bio je pod stresom i siguran sam da to nije mislio”, rekao je Garcia, prenosi Regional Express.

Podsjetimo, Sopić je nakon poraza Gorice od Istre u 34. kolu izjavio: “Boli me jedna stvar koja nije vezana uz današnju utakmicu. Glorificiramo strane trenere i glorificiramo neke stvari, a imamo 50 boljih trenera nego što rade tu, Poms je radio čuda, ovaj radi čuda, ljudi, daj se malo otrijeznite.

Imamo 50 naših trenera koji ne mogu dobit šansu, a znaju nogomet, možda i više od mene. Ja se ne bih veselio da sam pobijedio današnju utakmicu, majke mi, ali nebitno, čestitam im, zaslužili su. Zabili su gol, a mi nismo.”

Za analizu utakmice Gorica – Varaždin kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak