SPORTSKI DIREKTOR RIJEKE PRIZNAO: “Da, o njemu razmišljamo! Pokazao je da ima kvalitetu…”

FOTO:

Nogometaši Rijeke su novi tjedan u SuperSport HNL-u dočekali kao posljednja momčad lige.

Nakon poraza od Varaždina je s pozicije sportskog direktora otišao Robert Palikuča, a zamijenio ga je Srećko Juričić, dugogodišnji funkcioner Rijeke i jedan od ljudi s najviše povjerenja Damira Miškovića. Juričić je gostovao u emisiji Pod stijenama Kantride i tamo komentirao stanje u Rijeci.

“Budicin je i dalje trener Rijeke i vodit će sljedeću utakmicu. Kao vojnik kluba daje sve od sebe dok mi ne pronađemo novog trenera. Čekamo kako će se stvari odviti dalje i onda ćemo vidjeti. Radimo na tome da dođe novi trener, razgovaramo, imamo brojna imena na listi i vjerujemo da ćemo to brzo ostvariti”, rekao je Juričić pa dodao:

“Matjaž Kek je ostvario najbolje rezultate u povijesti Rijeke i uvijek će ovdje biti dobrodošao. Vjerujem u trenutku, kad bude slobodan, svi bi mi voljeli da se vrati. Kada će to biti? Ne znam. Mi imamo svoj put, on svoj, ali nadam se da ćemo se jednom sresti. Toplak? Pokazao je ovih zadnjih godina svoju kvalitetu. Dosta je ekipa izvukao iz teških situacija, sigurno da razmišljamo i o njemu, ali pustimo sad imena dok ne odlučimo.”

KAKO SE SAMO OBRUKAO: EVO ŠTO JE ZVEZDAŠ IZ KNINA IZJAVIO UOČI POČETKA SEZONE…

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak