SRAMOTA U LONDONU: Navijačima Hrvatske na ulazu skidali nacionalna obilježja!

FOTO: index.hr

Hrvatski navijači s Wembleyja javljaju nam se ogorčeni time što su im prilikom ulaza na tribine engleskog nacionalnog stadiona zaštitari skidali dresove i oduzimali šalove te nisu dopuštali ulaz na utakmicu Engleska – Hrvatska (2:1) u Ligi nacija ako ne skinu hrvatska obilježja.

Napominjemo kako nije riječ no o kakvom provokativnom ili zabranjenom znakovlju, nego običnim dresovima i šalovima prepoznatljivog kockastog uzorka. Ali bez obzira i na to što su spomenuti navijači imali skupo plaćene ulaznice za tribine, na njih nisu mogli ući osim ako na ulazu na stadion ne ostave sve što ima hrvatska obilježja.

Te stvari morali su ostaviti u vrećicama i potpisati da to rade na vlastiti rizik, odnosno da im nitko ne odgovara ako tih stvari po izlasku sa stadiona tamo ne bude.

“S obzirom na to da su mnogi od nas ulaznice za Wembley platili i preko 70 funti, smatram da je ovo sramota za nacionalni stadion zemlje koju nazivaju kolijevkom nogometa”, napisao nam je jedan od čitatelja ogorčenih ovakvim postupkom engleskih domaćina prema hrvatskim gostima.

index.hr

VIDEO: Ronaldinho se vratio na teren i pokazao da i dalje ima magiju u nogama!

Komentari

komentara

« Povratak