VIDEO: Ronaldinho se vratio na teren i pokazao da i dalje ima magiju u nogama!

FOTO:

Igrač kojeg je bilo nemoguće ne voljeti. Uzor generacija i generacija mladih nogometaša. Uvijek nasmijani virtuoz i nogometni genijalac se vratio na zelene terene i pokazao da još nije za otpis.

I dalje ima magiju u nogama

Ronaldinho je igrač kojeg se s nostalgijom sjećaju svi nogometni romantici. Brazilac koji je sa dječačkim osmjehom na licu izluđivao protivničke obrane i danas je uzor i inspiracija mnogima.

Karijeru je započeo u brazilskom Gremiju nakon čega je igrao za PSG, Barcelonu, Milan, Flamengo, Atletico Mineiro, Querétaro i Fluminense. Osim brojnih odličja osvojenih s klubovima i reprezentacijom Brazila, osvajač je i brojnih individualnih odličja.

Da i danas, u 39. godini života i dalje „pleše sambu“ na nogometnim terenima, dokazuje i jučer odigrana utakmica. Naime, Ronaldinho je sudjelovao u humanitarnoj utakmici „Ronaldinho i prijatelji protiv Legenda Eintrachta iz Frankfurta.“

Osim legendarnog Ronaldinha, na terenu su se našli i Dida, Raphael van der Vaart, Julian Belletti, Torsten Frings, Kevin Kuranyi i mnogi drugi.

Utakmica je završila 5-4 u korist Ronaldinhove momčadi, a dvadeset tisuća gledatelja je još jednom moglo uživati u genijalnosti brazilskog virtuoza.

VATRENI SAMURAJ: „Tri puta se utakmica okretala, žao mi je što nismo navijačima poklonili pobjedu na ovaj veliki dan!“

Komentari

komentara

« Povratak