SRAMOTNA PROPAGANDA: Grci u vijestima stavili Rene Bitorajca!

FOTO:

Nastavljaju se sramotni grčki tekstovi u kojima huškaju protiv Hrvatske, a sada su se očito prebacili na videuratke iz hrvatskih filmova.

Nakon navijačkog nasilja u kojem je tijekom napada BBB-a i grčke skupine Gate 13 smrtno stradao 29-godišnji Michalis Katsouris, fan AEK-a, koji je ubijen nožem, u grčkim vijestima se našao glumac Rene Bitorajac, odnosno Krpa, lik koji tumači u filmu Metastaze.

“Uvijek sam si htio biti u centralnim grčkim vijestima! Nikad ne odustajte od svojih ciljeva, vjerujte u sebe i sve će vam se ostvariti! Iskreno i duboko osuđujem huliganizam jednako kao i huškanje pa evo i korištenje scena iz igranog (ne dokumentarnog) filma u svrhu propagande, ocrnjivanja i generalizacije.

Prisjećam se i gostovanja u Ateni na kojem sam prisustvovao kad je na naše navijače bačen Molotovljev koktel, nikad se na stadionu nisam osjećao nesigurnije. U svoj tragediji ipak se nadam da nož nije bio od nekog Boysa.

Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju zaštititi ostale! Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje!” napisao je Bitorajac na društvenim mrežama uz snimku s grčke televizije na kojoj se u prilogu o nemilom događaju vidi scena iz filma Metastaze u kojem Bitorajac tumači ulogu Krpe, huligana i pripadnika Bad Blue Boysa.

https://www.instagram.com/p/Cvz2Qx1NrEx/

Komentari

komentara

« Povratak