SRAMOTNO PONAŠANJE: Pogledajte što je Simeone sinoć napravio na presici

FOTO:

Diego Simeone i njegov Atletico Madrid u 180 minuta nije mogao zabiti gol Manchester Cityu, koji je zbog jednog gola otišao u polufinale Lige prvaka.

Uzvratni okršaj obilježile su ružne scene na kraju utakmice pa je tako glavni sudac utakmice morao podijeliti čak osam žutih kartona uz jedan crveni. Nakon utakmice vidjeli smo i okršaje među igračima, a dvoboj je nastavljen i na presici.

Guardiola je nakon plasmana u polufinale rekao da o Simeoneu misli sve najbolje i da je njegovo pravo igrati kako želi te da je samo htio reći da su utakmice s Atleticom teške i da se ta momčad zna braniti bolje od ikoga.

Simeone je nakon ispadanja uzvratio: “Ne zanima me što tko ima za reći o meni, bilo to dobro ili loše. Oni sa širokim vokabularom dovoljno su inteligentni da te hvale dok te istovremeno preziru. No nismo mi glupi iako je možda naš vokabular manji.”

Konferenciju za medije Simeone je prekinuo sam nakon što mu je postavljeno pitanje koje ga se, sudeći po reakciji, nimalo ne tiče. Upitan može li dati kakav savjet Realu kako igrati protiv Cityja, samo je rekao da to “nikad ne bi napravio”, ustao je i otišao.

Komentari

komentara

« Povratak