STIGLA NOVA PONUDA: Luka Ivanušec na korak do velikog transfera!

FOTO:

Posljednje transfer priče donose nam zaključak kako će Luka Ivanušec biti prvi veliki izlazni transfer zagrebačkog Dinama ovog ljeta.

Svi već znamo kako je najveći interes pokazao nizozemski velikan Feyenoord koji ozbiljno radi na njegovom dovođenju. “Dvije strane su sve bliže dogovoru. Prva ponuda Feyenoorda iznosila je sedam milijuna eura, a sada je ponuđeno osam milijuna eura uz bonuse”, otkriva 1908.nl.

Ovu vijest prenijeli su mnogi naši poznati mediji. Isti izvor navodi da Ivanušec želi transfer iz hrvatskog u nizozemskog prvaka i da sada čeka odgovor Dinama na ponudu. “Dovođenje Ivanušeca je prioritet Feyenoorda ovog ljeta”, dodaje isti portal.

Zanimljivo, iz Dinama su ovog ljeta otišli mnogi igrači. Neki su proslijeđeni na posudbe dok su nekima sporazumno raskinuti ugovori. Modri su tek zaradili na Ćužeu (150 tisuća eura) koji je otišao u Zrinjski, ali ovog puta u transferu. Otišao je i Niko Janković u Rijeku, ali nije poznato koliko su ga platili.

A što se tiče Feyenoorda, oni će zbog Ivanušeca očito morati srušiti klupski rekord za najveći ulazni transfer u povijesti kluba. Zasad najveći transfer je David Hancko koji je prošlog ljeta došao iz Sparte Prag za 8.3 milijuna eura. Radi se jako dobrom stoperu.

Za analizu utakmice Dinamo – Hajduk kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak