STIŽE NAKNADA ZA RAZVOJ: Dvojac iz kultnog hrvatskog kluba otišao u Crvenu Zvezdu!

FOTO:

Bivši europski prvak, Crvena Zvezda, očito gleda u hrvatsko dvorište pa su tako pikirali dva zanimljiva igrača u mlađim uzrastima, prenosi poznati portal vinkulja.hr.

Naime, dvojica nadarenih nebeskoplavih talenata Srđan Nedić i Luka Cvjetković, obojica su 2006. godište, uz dopuštenje kluba otišla su na probu u Crvenu zvezdu! Završi li njihov probni rad u Beogradu tako da zadovolje kriterije tamošnje struke i potpišu ugovor s Crvenom zvezdom, Cibalia će, sukladno FIFA-inoj Naknadi za razvoj i treniranje igrača, inkasirati oko 250.000 kuna.

Cibalia će financijski još bolje proći ukoliko Samer H. Spahić (također 2006. godište) zadovolji ukus struke u zagrebačkom Dinamu, gdje se već nekoliko dana nalazi na probi, jer posrijedi je igrač pod stipendijskim ugovorom s vinkovačkim klubom pa bi Cibalia u slučaju transfera svoje interese zaštitila kroz odgovarajuću transfernu naknadu, tj. odštetu, koja se dogovara između klubova.

Inače, Cibalia već neko vrijeme boravi u nižoj ligi, dok se navijači nadaju brzom povratku u elitni razred hrvatskog nogometa…

SENZACIONALNI TRANSFER: EVO GDJE CRISTIANO RONALDO NASTAVLJA KARIJERU!

Komentari

komentara

« Povratak