STIŽU NOVE KRITIKE: Zvijezda Real Madrida kritizirala Zlatnu loptu!

FOTO:

Argentinski reprezentativac te član PSG-a, Lionel Messi, jučer je na ceremoniji u Parizu došao do svoje sedme Zlatne lopte. Odmah nakon proglašenja krenuli su valovi kritika prema France Footballu jer mnogi su uvjereni kako je nagradu trebao dobiti Robert Lewandowski.

Kritike su se nastavile i dan poslije ceremonije. Među mnogima koji smatraju da Messi nije bio najbolji u 2021. je i Realov veznjak Toni Kroos. Velika zvijezda Real Madrida danas je otkrila kako je jako razočaran:

“Moj izbor je Benzema. Drugo mjesto dao bih Lewandowskom, a treće Jorginhu. Pojedinačne nagrade me inače ne zanimaju, ali ako već postoje onda trebaju biti poštene. Po meni to uopće nije tako. Benzema je prošle godine bio najbolji nogometaš, svi su vidjeli koliko je bio dobar. Nema sumnje da je Messi uz Cristiana najveći nogometaš posljednjih desetak godina, ali ne mora na svakom izboru biti najbolji”, komentirao je Kroos.

Inače, jedini pravi konkurent Messiju bio je Robert Lewandowski. Marca je odmah nakon dodjele objavila popis od svih 30 finalista ovog izbora i broj njihovih glasova, pa se tako vidi da je Messi slavio sa 613 bodova, 33 boda više od Lewandowskog, koji je sakupio 580. Jorginho je treći s 460 osvojenih bodova, daleko od vodećeg dvojca.

Sinoć je objavljeno i da je Luka Modrić završio 29. u izboru za Zlatnu loptu, ali zanimljivo je da je na tom mjestu završio bez ijednog osvojenog boda. Modrić dijeli 29. mjesto s braničem Chelseaja Cesarom Azpilicuetom, koji je također ostao bez bodova u glasanju.

KUGLICE SU ZAPLESALE: DOBILI SMO SPEKTAKULARNE DODATNE KVALIFIKACIJE ZA ODLAZAK U KATAR!

Komentari

komentara

« Povratak