ŠTO KAŽETE NA IZBOR? Evo kojeg vratara Dalić vodi u Katar!

FOTO:

Lovre Kalinić će zbog ozljede propustiti Svjetsko prvenstvo u Kataru. Kapetan splitskog Hajduka trebao je ići u Katar kao treći vratar, ali danas se teško ozlijedio u dvoboju kod Lokomotive.

Zlatko Dalić će u ponedjeljak putem HNS-ove internetske stranice objaviti širi popis reprezentativaca za SP, a Kalinić je na njemu bio gotovo siguran. Bio je među tri vratara u rujnu na posljednjoj reprezentativnoj akciji te bi konkurirao i za mjesto trećeg vratara u Kataru, ali sada će Dalić morati nešto mijenjati.

U Katar će ići tri golmana, dok će barem još jedan vjerojatno biti na širem popisu. Sigurni su Dominik Livaković i Ivica Ivušić, no mjesto trećeg vratara ostaje otvoreno.

Zanimljivo, portal Index.hr je napravio anketu koja je u nešto više od sat vremena imala čak 10 tisuća glasova. Naime, birao se vratar koji bi trebao zamijeniti Kalinića. Među njima su: Ivo Grbić, Nediljko Labrović, Dominik Kotarski, Ivor Pandur, Lovro Majkić i Simon Sluga.

Apsolutni pobjednik je rezervni vratar španjolskog Atletico Madrida, Ivo Grbić, koji je dobio čak 76% glasova. Drugo mjesto pripalo je Kotarskom dok je treće Labroviću.

Komentari

komentara

« Povratak