ŠTO KAŽETE NA OVO? Kapetan Osijeka naljutio navijače zbog bizarnog razloga

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Stiglo je vrijeme glasovanja za najbolje u našem nogometu. Neki glasovi već su procurili, a jedan je od kapetana Osijeka. Mile Škorić odlučio je sve glasove dati prvacima!

Mile Škorić je reprezentativac Hrvatske i u tom kontekstu suigrači mu nisu samo igrači s kojima svaki dan dijeli svlačionicu Osijeka. Uglavnom, Osijekov je kapetan na svih pet prvih mjesta stavio igrače Dinama. Maksimalni broj bodova dobio je Bruno Petković, a zatim slijede Livaković, Dani Olmo, Arijan Ademi i Dino Perić.

Dio navijača odmah mu je to zamjerio. Jer, tvrde, mogao je staviti barem prvog strijelca lige Mirka Marića, ako već ne i Majstorovića.

S druge strane, Mile je vrednovao igrače koji su zamalo prošli skupinu Lige prvaka, koji se zabijali i čuvali igrače prvaka Engleske, treće momčadi Serie A i ukrajinskog prvaka.

Oponenti će reći da oni nisu u HNL-u odigrali ništa posebno. Jer gledaju ih baš kroz prizmu Lige prvaka (pa bi valjda u prvenstvu svaku utakmicu trebali dobiti 9-0 uz po tri gola Petkovića, Olma i Oršića), a i Bjelica ih je rijetko koristio u HNL-u.

Eh sad, je li Škorić pogriješio što je vrednovao igrače koji igraju u hrvatskim klubovima, a ne njihov konkretan učinak u HNL-u? (Izvor: 24sata)

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: BARCELONINA ZVIJEZDA SE ZARAZILA SPOLNOM BOLEŠĆU I PROPUŠTA VELIKI DERBI!

POČEO JE RAT ZA OLMA: Ovaj gigant spreman je platiti više od 30 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak