STRAŠAN IZNOS: Cristiano Ronaldo tuži Juventus!

FOTO:

Portugalski velikan Cristiano Ronaldo odlučio je tužiti svoj nekadašnji klub Juventus. Portugalac traži od talijanskog velikana da mu isplati čak 19.9 milijuna eura zaostalih plaća koje nije dobio tijekom lockdowna izazvanog pandemijom koronavirusa.

Odvjetnici su danas predali svu papirologiju tužitelju u Torinu i pokrenuli postupak protiv Juventusa.

Ranije je isto napravio i Paulo Dybala, koji se onda i nagodio s Juventusom da mu odmah isplate tri milijuna eura u plaćama. U suštini, Ronaldo sada želi ovom tužbom uzeti novac koji je trebao dobiti prema ugovoru, ali je izašao u susretu talijanskom klubu i pristao odgoditi isplatu za period nakon pandemije.

Juventus je tijekom korona-krize dva puta rezao plaće. Prvo je 2020. srezao plaće svim igračima u jednakoj mjeri kako bi uštedio novac jer nije bilo zarade od ulaznica i utakmica, a onda je 2021. godine Uprava razgovarala sa svakim igračem pojedinačno o smanjenju plaće.

Ronaldo je u tom trenutku zarađivao 31 milijun eura neto godišnje plaće i pristao odgoditi isplatu gotovo 20 milijuna eura za nakon pandemije. Juventus mu taj novac nikad nije isplatio pa se odlučio na ovu tužbu.

Komentari

komentara

« Povratak