SUDAČKI EKSPERT OBJASNIO: Evo zašto Laporte nije dobio crveni karton zbog udaranja Modrića!

FOTO:

Marijo Strahonja prokomentirao je kaos na terenu i odluku suca Orsata na utakmici Reala i Cityja.

Nije bilo pogodaka u prvom poluvremenu uzvratnog susreta polufinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja, a jedan od najzanimljivijih perioda odvijao se između sedme i devete minute kada su se na travnjaku sukobili Luka Modrić i Aymeric Laporte.

Kaosu na terenu prethodio je prekršaj Casemira na Kevinu De Bruyneu nakon kojeg je krenulo naguravanje između Luke i Laportea, a tijekom kojeg je i španjolski reprezentativac ošamario kapetana Vatrenih pa se potom bacio na travnjak u pokušaju da zavara suca Orsata. I to je Laporteu na neki način i uspjelo jer sudac je obojici pokazao žuti karton, a mogao je Španjolcu vrlo lako pokazati i put prema svlačionici.

Mišljenje je to i sudačkog eksperta Marija Strahonje koji je prokomentirao spornu situaciju i zaključio da Orsato ne bi pogriješio da je isključio braniča Manchester Cityja.

“Da je ovo bila utakmica grupne faze vjerojatno bi pokazao crveni karton, ali izgleda da nije htio utjecati na ishod s obzirom na važnost utakmice. Ima elemenata za isključenje i ne bi uopće pogriješio da je isključio Laportea”, komentirao je Strahonja u HRT-ovom studiju.

Komentari

komentara

« Povratak