SVAKA ČAST: Francuzi poklonom iznenadili Modrića!

FOTO: HINA/ Mario STRMOTIĆ

Luka Modrić je protiv Francuske na Poljudu, u drugom kolu Lige nacija, odigrao svoju 150. utakmicu za hrvatsku reprezentaciju.

Utakmica je zaključena rezultatom 1:1, a Modrić je kao kapetan u igri proveo 79 minuta, kada ga je zamijenio Luka Sučić. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić i Stipe Pletikosa prije utakmice uručili su mu prigodan dres s brojem 150, dok su navijači pripremili koreografiju s natpisom: “Ti si naš kapetan, mi smo tvoja luka.”

“Hvala Bogu da nismo izgubili, no bez obzira na sve, možemo biti zadovoljni igrom. Muška, kompaktna utakmica, to smo tražili. Nagradilo nas je golom, sad moramo ovako nastaviti i nadati se novim bodovima”, izjavio je Modrić pa nastavio: “Dečki koji su ušli unijeli su novu energiju, svježinu i agresivnost.

Dobro su odigrali. Sretni smo zbog boda, no da smo uspjeli prije zabiti, iz šanse Budimira, možda bi utakmica išla i drugim smjerom. Pokazali smo da možemo s Francuskom. Nedostajalo im je igrača, ali ipak je to Francuska. Ona može složiti dvije-tri postave”, dodao je.

“Fenomenalan osjećaj, sretan sam i ponosan zbog 150. nastupa s Hrvatskom. Stvarno nisam očekivao tu brojku. Hvala publici na prekrasnoj podršci i transparentu, to je bilo za naježiti se”, dodao je Modrić, koji je poklon dobio i od francuske reprezentacije.

“Hvala HNS-u na majici, hvala Francuzima koji su me iznenadili lijepom gestom. Dres s brojem 150 predao mi je njihov izbornik Didier Deschamps”, otkrio je Modrić, najavivši iduću utakmicu Lige nacija.

Komentari

komentara

« Povratak