SVE JE DOGOVORENO: Igor Tudor pronašao novi posao!

FOTO:

Poznati hrvatski trener, Igor Tudor, imao je vrlo uspješnu epizodu kao trener talijanske Hellas Verone, ali tamo ipak neće nastaviti karijeru.

Talijani su pronašli novog stratega, a prema svemu sudeći novi posao pronašao je i naš Igor Tudor. Naime, praktički točno u podne Fabrizio Romao je objavio kako će bivši trener Hajduka preuzeti francuskog velikana Olympiquea Marseillea!

Brojni francuski mediji kasnije su se nadovezali kako je Tudor glavni kandidat. ”Već smo počeli raditi na pronalasku nasljednika našeg dosadašnjeg trenera Jorgea Sampaolija. Vjerujemo kako imamo kvalitetne kandidate, a obavili smo i početne pregovore u svemu”, izjavio je predsjednik Marseillea Pablo Longoria.

L’Equipe, pak, dodatno navodi kako će se već u ponedjeljak riješiti pitanje novog trenera Marseillea i da bi to trebao biti 44-godišnji Igor Tudor koji će navodno potpisati dvogodišnji ugovor.

Trenersku karijeru Tudor je počeo u Hajduku, svom matičnom klubu, gdje je radio od 2013. do 2015., ali i tijekom 2020. godine. Nakon rada u PAOK-u, Karabuksporu i Galatasarayu, u dva navrata je trenirao Udinese, potom bio pomoćni trener Andree Pirla u Juventusu, dok je posljednji i to vrlo dobar posao obavljao u talijanskom prvoligašu Veroni prošle sezone.

Marseille je prošle sezone završio kao drugi na ljestvici francuske Ligue 1 čime je osigurao igranje u Ligi prvaka iduće sezone.

Komentari

komentara

« Povratak