SVE JE GOTOVO: Borna Sosa potpisuje za europskog velikana!

FOTO:

Izgleda kako je 25-godišnji hrvatski lijevi bek Borna Sosa odigrao svoje u njemačkog Stuttgartu. Sve je spremno za poseban transfer.

Naime, ugledni španjolski list AS danas je lansirao senzacionalnu vijest: “Borna Sosa je na korak do transfera u Sevillu. Andaluzijski klub završava zadnje detalje posla kojim se ofenzivni hrvatski lijevi bočni seli iz Stuttgarta. Sosa će zamijeniti Marcosa Acunu, koji nakon tri sjajne godine u Sevilli odlazi u Nottingham Forest. Taj transfer je također praktički riješen pa je Sevilla nezamjenjivog beka, koji je u 126 utakmica postigao 5 i namjestio 13 golova, ekspresno zamijenila Hrvatom iz njemačkog kluba.”

AS također otkriva kako će Sevilla isplatiti Stuttgartu oko sedam milijuna eura na ime odštete iako Transfermarkt kaže kako sjajni hrvatski lijevi bek vrijedi 12 milijuna eura.

Sevillu je ranije napustio švedski lijevi bek Ludwig Augustinsson pa će odlaskom Acune jedini lijevi bek u momčadi biti Adria Pedrosa, Španjolac koji je u ovom prijelaznom roku besplatno stigao iz Espanyola. Stoga se španjolski prvoligaš okrenuo Sosi, koji je već neko vrijeme na odlasku iz Stuttgarta.

Zanimljivo, za Sosu je bio zainteresiran upravo Nottingham Forest, ali se ipak odlučio za šest godina starijeg Acunu, koji je u zadnje dvije godine s Argentinom osvojio kontinentalni i svjetski naslov.

Komentari

komentara

« Povratak