SVE JE SPREMNO ZA NOVI KLUB: Evo gdje odlazi Alen Halilović!

FOTO:

Prije nekoliko godina Alen Halilović bio je jedan od najvećih talenata u nogometu, a to mu je donijelo transfer u Barcelonu 2014. godine. No, tamo se nije dugo zadržao pa je nakon toga morao ići u druge klubove.

Posljednji njegov klub bio je Birmingham City i prema svemu sudeći mnogi su očekivali kako će tamo ostati i ove sezone ali nije potpisan novi ugovor. No, izgleda kako će Halilović ipak ostati u Championshipu gdje će uskoro potpisati za novi klub.

Već nekoliko tjedana se bivši hrvatski reprezentativac povezuje s Readingom, a sada je na Instagramu zapratio službeni profil tog kluba. Mnogima je taj potez dovoljan dokaz da će se uskoro službeno objaviti suradnja Readinga i Halilovića.

Prošlu sezonu je Halilović solidno odradio u drugoligašu Birminghamu. U tom klubu su ga htjeli zadržati, ali nisu uspjeli dogovoriti uvjete novog ugovora, smatrali su da Halilović traži više novca nego što vrijedi.

“Bio sam zadovoljan u Birminghamu i ima puno upita sad, ali odlučio sam da neću brzati jer sam ranije u karijeri nekoliko puta brzao s odlukama. Odlučio sam uzeti vremena i donijeti pravu odluku. U sljedećih deset dana bih mogao odlučiti gdje ću igrati. Posljednje dvije-tri godine nisam napravio onoliko koliko sam vjerovao da mogu. Razlog su neke greške, ozljede, ali mi je odlazak u Englesku puno pomogao”, rekao je 25-godišnji Halilović početkom kolovoza. Čini se da je izbor pao na ostanak u Engleskoj i drugoj ligi…

Alen je u karijeri igrao za Barcelonu, Milan, Heerenveen, HSV, Liege, Sporting Gijon i Las Palmas, ali se do dolaska u Englesku nigdje nije naigrao.

Komentari

komentara

« Povratak