Svi klubovi jedne lige plaćat će Messija, a on može birati u kojem će igrati?!

FOTO:

Budućnost Lea Messija velika je enigma. Postojeći ugovor s PSG-om mu završava na ljeto, no i dalje nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

PSG ili…?

Argentinski velikan, Lionel Messi, još uvijek ne zna gdje će igrati sljedeće sezone. Njegov ugovor s PSG-om traje do ovog ljeta, ali već od prvog siječnja imao je pravo pregovarati s bilo kojim klubom na svijetu.

Nije tajna kako je jedan od najboljih nogometaša na svijetu razočarao Parižane jer su ga ipak doveli u klub kako bi se napokon dočepali Lige prvaka. Međutim, otkad je Messi došao u Pariz, oni su dva puta zaredom ispali u osmini finala Lige prvaka.

Ugledni nogometni portal Goal.com jučer je objavio da Messi na stolu ima jednu službenu ponudu, međutim danas se pojavila informacija o još jednoj zanimljivoj ideji.

Naime, Inter Miami na čelu s Davidom Beckhamom, već odavno pokazuje interes za Messija. Problem je Argentinčeva plaća, koja trenutno iznosi oko 40 milijuna eura godišnje. Inter Miami mu može ponuditi najviše šest milijuna eura i jasno je da ta cifra Messija ne bi privukla.

Ipak, čelništvo MLS-a je svjesno koliku pažnju medija i sponzora bi izazvao Leo, pa postoji ideja da svi tamošnji prvoligaši plaćaju Messija. Dakle, nije bitno hoće li Messi izabrati Inter Miami, New York Red Bull ili Los Angeles Galaxy, svaki klub će plaćati dio Argentinčeve plaće!

Amerikanci smatraju i kako bi dovođenje Messija pomoglo u promociji lige uoči Svjetskog prvenstva 2026., koje organiziraju Sjedinjene Države, zajedno s Kanadom i Meksikom.

Komentari

komentara

« Povratak