SVI ŽELE BIUKA: Evo tko je gledao Hajdukovo čudo od djeteta!

FOTO:

18-godišnji mladić splitskog Hajduka, Stipe Biuk, privukao je prošle sezone pozornost nekoliko europskih velikana. Koliko je Stipe moćan možda najbolje svjedoči njegova cijena na poznatom portalu Transfermarkt, a kraj njegovog imena stoji cifra od čak 4 milijuna eura!

No, Hajduk nema želju tako rano prodati svog talenta. No, interes raste iz dana u dan. Nedavno se pisalo kako je opasno zagrizao engleski Manchester City koji redovito zna dovoditi supertalentirane mladiće iz cijelog svijeta. Tako su prije nekoliko godina upravo iz Hajduka doveli Palaversu.

Hajduk je jučer slavio u susretu protiv Slaven Belupa, a na tribina, prenose Sportske novosti, vidjeli smo skaut/predstavnik Borussije Dortmund. Slavni njemački klub već od ranije prati igre i razvoj Hajdukovog dragulja Stipu Biuka (18), prenosi Slobodna Dalmacija.

Već duže vrijeme su „žuto-crni” jedan od najzainteresiranijih klubova za po mnogima najvećeg talenta hrvatskog nogometa, gotovo od početka, od kada je krenula pompa, iako nije isključeno da su na Poljudu ovom prigodom gledali još nekog.

Tijekom tjedna kao najzvučniji klub koji prati Biuka prometnuo se Manchester City. Predstavnici europskog viceprvaka gledali su Biuka na prethodnom susretu u Velikog Gorici, a u kontaktima Cityja s „bijelima” predsjednik Uprave Hajduka Lukša Jakobušić izvjesio je cijenu za igrača od čak 21 milijun eura (18 milijuna funti).

Komentari

komentara

« Povratak