SVI ŽELE IMATI HRVATA: Ivan Rakitić radi neočekivani transfer!?

FOTO:

Sjajni hrvatski nogometaš, Ivan Rakitić, iza sebe ima uistinu zanimljivu sezonu.

Kao kapetan Seville predvodio je momčad do novog naslova u Europa ligi gdje su u finalu svladali Romu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Posve druga priča bila je u španjolskom prvenstvu gdje su sezonu okončali na očajnom 12. mjestu. No, Europa je definitivno donijela sreću.

A nekadašnji ‘Vatreni’ mogao bi opet napustiti Sevillu. Naime, španjolski AS piše kako su Saudijci opasno zagrizli za Rakitića. Radi se o Al Ettifaq FC-u koji se tek sprema za napraviti veliki transfer kao ostali klubovi. Zanimljivo, s ovim klubom povezuju Sadio Manea i Stephana El Shaarawya te sada Rakitića.

AS piše kako su Rakitiću ponudili šest milijuna eura, ali je on to odbio. Kasnije su se javili s jačom ponudom pa je sada na stolu 10 milijuna eura:

“Najmoćnija liga Bliskog istoka nastavlja lov na hrvatske zvijezde. Luki Modriću nudili su 200 milijuna eura za tri sezone, a Marcelo Brozović ima ponudu od 40 milijuna eura po sezoni. Rakitić se neće približiti tim iznosima, ali može čak četiri puta više zarađivati nego u Sevilli”, piše As.

Podsjećamo, Ivan Rakitić je ponikao u švicarskom Baselu pa je onda preko Schalkea i Seville došao do Barcelone koja ga je u ljeto 2014. godine platila 18 milijuna eura. Cifra bi vjerojatno bila i veća, ali Ivan je imao ugovor sa Sevillom još jednu godinu. U Barci je proveo šest godina da bi se onda za 3,5 milijuna eura vratio u Sevillu.

Komentari

komentara

« Povratak