TAKAV JE NAŠ HNL: Prvoligaš ekspresno ostao bez trenera!

FOTO:

HNL je uistinu specifičan. Mnogima prvo padne na pamet kako naši prvoligaši redovito mijenjaju trenere. U našem nogometu pravo je čudo kad trener dugo traje, a zamislite da jedna Rijeka dopustila čak 5 godina da ju vodi jedan trener – gospodin Matjaž Kek. Nevjerojatno, zar ne?

Opet promjene…

Rudeš je ponovno bez trenera. Na službenoj mrežnoj stranici zagrebačkog kluba priopćeno je kako je Dinko Jeličić (44) odstupio s trenerske dužnosti koju je obnašao od 27. prosinca 2017. godine.

“Dinko Jeličić više nije trener Rudeša. Zahvaljujemo mu na uloženom trudu te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku trenerske karijere”, objavljeno je u današnjim večernjim satima.

Nije poznato je li Dinko Jeličić smijenjen ili je podnio neopozivu ostavku. Razlozi prekida suradnje još su nepoznati. Potencijalni nasljednici, kao ni krug kandidata, trenutačno široj javnosti nisu poznati

Dinko Jeličić krajem protekle godine naslijedio je Španjolca Joséa Iñakija Alonsa. Nakon odrađenih zimskih priprema, debitirao je ligaškim remijem protiv Lokomotive (2:2). Ubrzo je ubilježio pobjedu nad Interom (2:0), no i dva vezana poraza protiv Hajduka (0:1) i Slaven Belupa (0:2). Ostvarenim rezultatima Rudeš se na prvenstvenom poretku i dalje nalazi na posljednjoj poziciji sa 16 bodova, dva boda manje od pretposljednje Cibalije.

Dinko Jeličić vodio je hrvatske U-19 i U-20 reprezentacije.

Komentari

komentara

« Povratak