TAKO SE BORI ZA HRVATSKU: Kramarić oduševio izjavom nakon pobjede kod Latvije!

FOTO:

Svi će se složiti kako nam je Andrej Kramarić silno nedostajao u listopadskim utakmicama protiv Turske i Walesa. Koliko je važan za reprezentaciju odmah je dokazao u današnjem slavlju kod Latvije 2:0 gdje je postigao pogodak.

Dečku iz Zagreba to je bio 27. pogodak za nacionalnu vrstu, a nakon utakmice bio je presretan zbog nove pobjede:

“Znali smo da neće biti laka utakmica i zbog vremena i zbog terena. Ostvarilo se ono što smo priželjkivali, da zabijemo iz prve ili druge šanse i na iskustvo smo izdržali do kraja utakmicu. Bili smo bolji svih 90 minuta, ali u nogometu nikad ne znaš. Pokazali smo karakter i priveli utakmicu kraju”, rekao je Kramarić.

“Mislim da je tako svejedno jesmo li se istrošili. Svi znamo što nas čeka u utorak. Bez obzira na to koliko umorni ili neumorni bili, dat ćemo gas od prve minute, biti maksimalno fokusirani i pametni i, ako bude sve u redu kao što je bilo danas, vjerujemo u pobjedu i plasman na Euro”, izjavio je pa zaključio:

“Armenija i Wales? Nisam toliko pratio, naravno da sam pratio rezultat, a neki su gledali i uživo na mobitelu. Bio sam fokusiran na ovu utakmicu, danas smo morali pobijediti. Taj fokus će nam biti jako bitan i u utorak.”

Komentari

komentara

« Povratak