TAKO SE BRANE HRVATI: ‘Pametnjakovići’ ismijali Bayern zbog dovođenja Perišića, a Kovač im savršeno spustio!

FOTO:

Gotovo svi poznati nogometni mediji prenijeli su kako je Ivan Perišić sve dogovorio s Bayern Munchenom. Hrvatski ofenzivac dolazi na posudbu za 5 milijuna eura, a nakon toga bi njemački gigant trebao isplatiti oko 20 milijuna eura za potpuni otkup njegovog ugovora od strane Intera.

No, kako prenose Sportske novosti, hrvatski nogometaš ne dolazi poput nekakve mega zvijezde. Da, pričalo se o Baleu i Saneu pa čak i Dembeleu, ali od toga izgleda neće biti ništa. Na kraju je stigao Perišić iz Intera, ali poznati ‘analitičari’ nisu zadovoljni. Oni u našem nogometašu vide B klasu te da se s njim baš ne mogu očekivati veliki rezultati u Europi.

Coman i Gnabry jaka su konkurencija, i koliko je god jasno da će mu Niko Kovač dati šansu, morat će se izboriti da bude što veća. Za njega je daleko bolje da igra na svojoj poziciji krila nego u Interu gdje mu je radno mjesto ukinuto. Morao bi se boriti sa specijalistima za špicu. S vrlo dvojbenim izgledima. Konačno, Bayern je jedna od najsigurnijih adresa za skupljanje trofeja.

Niko Kovač u subotu je “na usta stavio lokot”, odbivši komentirati posao dok ne bude službeno zgotovljen, ali na pitanje o kvaliteti Perišića domentuo je: – Hrvatska je svjetski doprvak!

Najavio je i nova osnaženja jer… – Čelnici naporno rade na tome.

SENZACIONALNI TRANSFER: REAL MADRID UŠAO U PREGOVORE S PONAJBOLJIM IGRAČEM NA SVIJETU!

IPAK ODLAZI? Talijani tvrde da je ovo novi klub Lovrena!

Komentari

komentara

« Povratak