TALIJANI SE OHLADILI: Evo zašto je propao odlazak Vlašića u Torino!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, trebao je nastaviti karijeru u talijanskom Torinu, ali izgleda kako je cijela priča jednostavno propala.

Podsjećamo, engleski West Ham platio je Vlašića čak 30 milijuna eura, ali bivši igrač Hajduka ipak se nije nametnuo u povratničkoj sezoni na Otok. Igrao je jako malo, a i učinak mu nije bio na razini. Šuškalo se kako ga Englezi žele poslati na posudbu, ali to očito nije tako.

Naime, engleski prvoligaš je za njegov dolazak platio oko 30 milijuna eura i ne vidi ekonomsku računicu u tome da ga sada samo posudi nekoj od zainteresiranih strana, a to su Hajduk i Torino. Klub čiju momčad vodi Ivan Jurić je najozbiljnije zagrizao, ima i dobre argumente za taj posao, ali Englezi ne popuštaju.

Torino nema 30, ali ni 20 milijuna eura da pošalje takvu ponudu za Vlašića pa forsira da se dogovor postigne oko posudbe s eventualnim pravom otkupa ugovora, ali Tuttosport piše kako West Ham o tome ne želi ni razgovarati. Takav stav Engleza ohladio je interes Torina za kojeg se ranije pisalo da će “spasiti Vlašića” iz Londona.

Talijanski mediji dalje pišu kako se Torino sada okreće drugim kandidatima…

BOMBA EKSPLODIRALA U SPLITU: HAJDUK DOVEO BIVŠEG IGRAČA DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak