Tko će uzeti naslov? Dinamo ima puno lakši raspored od Rijeke!

FOTO: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Hoće li Rijeka doista biti prvak? Mogu li Kekove trupe zaustaviti taj zastrašujući Dinamov niz i dosanjati san generacija?

Godinu je Rijeka završila s velikih šest bodova prednosti, na najbolji je način iskoristila rani oproštaj od Europe, gdje je s dva remija ispala od danas vodeće turske momčadi Istanbul Basaksehira. I Dinamovu kalvariju u Ligi prvaka.

Na proljeće će Dinamo biti rasterećeniji, lišen europskih muka… hoće li plus šest biti dovoljno?

Pred nama je još 16 vrlo uzbudljivih kola, pregršt bodova, i Kek i Petev slažu se da će se gubiti bodovi, ali pregled tih kola ipak sugerira da Dinamo ima nešto lakši raspored. Slažete li se?

Ako ništa drugo, Rijeka još dvaput igra s Hajdukom, dok plavi više ne moraju na Poljud.

A moglo bi se dogoditi da se o naslovu prvaka odlučuje u međusobnom srazu, u posljednjem kolu, u Maksimiru 27. svibnja. Kakav bi to spektakl bio!

Dinamo ima kod kuće Slaven Belupo, Inter, Split, Osijek, Hajduk, Cibaliju, Istru i Rijeku, a u gostima Cibaliju, Istru, Rijeku, Lokomotivu, Slaven, Inter, Split i Osijek.

Rijeka ima kod kuće Lokomotivu, Slaven, Dinamo, Split, Osijek, Inter, Hajduk i Cibaliju, a u gostima Osijek, Inter, Hajduk, Cibaliju, Istru, Lokomotivu, Slaven i Dinamo.

Dva su derbija 8. travnja na Rujevici i 27. svibnja u zadnjem kolu u Zagrebu.

Što kažete, tko će biti prvak?

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak