Toni Kross bi u Njemačkoj želio imati Modrića i Baela, a pogledajte zašto

FOTO: Getty

Toni Kroos dobio je jako težak zadatak, a morao je izabrati dvojicu suigrača iz Real Madrida koji bi volio imati u reprezentaciji Njemačke. Teško, zar ne?

Na prvi pogled svi su mislili da će reći Cristiano Ronaldo, ali nije! Izabrani su hrvatski veznjak Luka Modrić i majstori iz Walesa Gareth Bale.

Zapravo, prvo su ga upitali da izabere jednog, ali lukavi Kroos, kakav je i na terenu, želio je izabrati dvojicu:

“Ok, hvala što mogu izabrati dvojicu. Oni su Gareth Bale i Luka Modrić. Luka je fantastičan suigrač i još bolja osoba. Ne mogu vam dovoljno opisati kakav je užitak igrati s njim. Kliknuli smo se od prvog dana kad sam došao u Madrid, to vam sa sigurnošću mogu reći. Nas dvojica smo osobe s različitim razmišljanjem i stilom igre pa se sjajno nadopunjujemo na terenu kao što i sami možete vidjeti.”, rekao je sjajni njemački veznjak za našeg Luku. Drugi suigrač kojeg je izabrao je Gareth Bale, a o njemu kaže:

“Ta njegova brzina je nešto najbolje što sam vidio u nogometu. Ima brzinu, strašnu ljevicu i igru glavom. Zaista kompletan igrač i prava napast za sve protivnike”.

Toni Kroos stigao je u Real nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine. Platili su ga Bayernu “samo” 25 milijuna eura, a to je stvarno mala cijena s obzirom na cijene drugih pretplaćenih nogometaša u ovom ludilu zvanom nogomet. Kroos se pokazao kao pravo pojačanje od prvog dana i s pravom možemo reći da je Modrić-Kroos možda i najbolji duo na svijetu.

Kroos spada u posebnu grupu koja je osvojila Ligu prvaka s dvije različite momčadi. 2013. godine uzeo je najveći trofej u dresu Bayerna, a 2016. kao igrač Reala.

Za kraj su ga upitali kako bi završila utakmica između Njemaćke i Real Madrida, ali nije se dao smesti: “Bila bi to zanimljiva utakmica, različite filozofije, različiti karakteri. Jako je teško prognozirati nešto”, završio je Toni.

Komentari

komentara

« Povratak