TOTALNI KAOS: Neymar objasnio zašto je udario Alvara!

FOTO:

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su sinoć PSG i Olympique Marseille. Gosti su slavili 1:0 zahvaljujući pogotku Thauvina u 31. minuti, a do kraja utakmice vidjeli smo čak pet crvenih kartona. Pred kraj utakmice došlo je do pravog kaosa.

Crvene kartone dobilo je tri igrača PSG-a, a to su Kurzawa, Paredes i Neymar dok su kod Marseillea dobili Amavi i Benedetto. Inače, treba dodati kako je ovo drugi poraz u nizu Parižana pa se može reći kako su na najgori mogući način otvorili sezonu. Naime, u prvom kolu su izgubili kod Lensa s istim rezultatom.

Nakon što je izašao s travnjaka Neymar je dao intervju za Movistar+ u kojem je rekao da je udario Alvara zato što je imao rasističku izjavu. Nije se ohladio ni dugo nakon utakmice. Brazilac je cijelu noć glasno protestirao protiv događaja na toj utakmici, a najviše se to vidjelo po njegovim reakcijama na društvenim mrežama.

“Jedina stvar zbog koje žalim je što nisam tog šupka udario u glavu”, napisao je Neymar nešto prije ponoći pa kasnije dodao:

“VAR je uhvatio moju agresiju, to je lako, ali što je s njima? Što je s onima koji su mi psovali majku i zvali me majmunom? Lako je kazniti mene, ali što ćete napraviti s njima?”

Komentari

komentara

« Povratak