TREBA I TO ZNATI: Nogometaš u 29 dana promijenio čak četiri kluba!

FOTO:

Gotovo svake godine imamo za vidjeti razne transfer priče o kojima bruji nogometni svijet. Jedna takva luda priča stiže nam iz Egipta, a glavni akter te priče je Amr Warda.

Naime, ovaj egipatski ofenzivac, koji je prije četiri dana proslavio 30. rođendan, ovog ljeta promijenio je čak četiri kluba! Ono što je fascinantno je podatak da se sve to izdogađalo u svega 29 dana.

Pa krenimo redom. Warda je na početku ljeta bio igrač ciparskog Apollon Limassola koji ga je kupio za 120 tisuća eura (došao iz Anorthosisa). Ipak, 11. kolovoza kao besplatni igrač prelazi u Raja Casablanca, jedan od najpoznatijih klubova u Africi (nalazi se u Maroku). Tamo se zadržao svega 13 dana pa je prvo raskinuo ugovor (navodno sam platio odštetu za odlazak) i nakon toga potpisao za Doxu sa Cipra, ali je prema nekim informacijama dobio zabranu ulaska na Cipar.

Nakon toga je otputovao u Teheran i potpisao za Esteghlal, a onda i iz njega otišao pod nerazjašnjenim okolnostima i konačno 9. rujna postao igrač egipatskog Pharca.

Warda je bio veliki talent egipatskog nogometa, veći dio karijere proveo je u Grčkoj, a za reprezentaciju je odigrao 30 utakmica i zabio jedan gol. Inače, 2019. je izbačen iz reprezentacije Egipta zbog slučaja seksualnog uznemiravanja dvije supruge svojih suigrača, koji se dogodio 2017. dok je bio na posudbi u portugalskom Feirenseu.

Često se spominjao kao nasljednik Salaha…

Komentari

komentara

« Povratak