Trener Hoffenheima: Volim gledati Hrvate, imate sjajne igrače!

Trener Hoffenheima biranim je riječima govorio o hrvatskoj reprezentaciji i poželio ih nekoliko u svojim redovima. Jednoga već ima i jako ga cijeni.

Voli gledati hrvatsku reprezentaciju

O njegovoj nesvakidašnjoj priči izvještavaju sportski mediji iz cijelog svijeta, a za Novu TV otvoreno je priznao kako voli gledati utakmice hrvatske reprezentacije.

“Hrvatska reprezentacija pružila je izvanredne utakmice i ima mnogo odličnih nogometaša. Veliku važnost polažu na napad, ne samo na obranu te pokušavaju naći dobra rješenja s loptom. To je reprezentacija čije utakmice volim gledati upravo zbog toga što se ne uzdaju isključivo u obranu, nego pokušavaju što je moguće više postići s loptom.”

Iako je press konferencija bila uoči velikog okršaja s Bayernom, uspjeli smo ga pitati kojeg bi hrvatskog igrača volio imati u svojoj momčadi.

“Ima ih nekoliko koji nisu loši. Ivan Rakitić, primjerice. Ili Darijo Srna, također nije loš. Uzeo bih i Mandžukića. Imate kojeg možda sa sobom ovdje? Postoji nekoliko igrača koji bi nam odgovarali.”

Hvali Kramarića

Dok ne uspije dovesti neku od spomenutih zvijezda, vodit će i dalje Andreja Kramarića, o kojem ima zaista visoko mišljenje. Podrobno je objasnio zašto.

“Andrej je veoma važan za našu momčad jer, kao što sam spomenuo nakon prošle utakmice, svojim driblinzima i odvlačenjem protivničkih igrača, koji ga veoma teško mogu uhvatiti, uvijek zrači opasnošću”, kaže hit trener i nastavlja:

“Ovdje je lijepo napredovao, a najljepše je, što znamo i ja i on, da nije na kraju svog puta, nego će postati bolji i još više značiti momčadi. Veselim se što nakon ne tako ugodnog razdoblja u kojem je malo igrao u Leicesteru, sad ima važnu ulogu koja će biti još važnija, u to sam prilično siguran.”

Danas su obojica uzeli bod u Munchenu kod Bayerna, zadržali niz od 11 kola bez poraza i ostali na trećoj poziciji. A lani su se, do dolaska ovog čudesnog mladog trenera borili za opstanak u ligi. Sjajan početak jedne trenerske karijere…

Komentari

komentara

« Povratak