Trener koji je trebao naslijediti Kovača na klupi Hrvatske objavio da ima rak

FOTO:

Slavni njemački nogometni trener Christoph Daum (68) šokirao je nogometnu javnost objavivši na društvenim mrežama da boluje od raka.

“Pozdrav dragi ljubitelji nogometa, želim vam se danas obratiti s vrlo osobnom porukom, Nažalost, morao sam se povući iz javnosti u posljednjih nekoliko mjeseci jer mi je na rutinskom pregledu dijagnosticiran rak. Od tada sam u najboljim rukama kod prof. dr. Jürgena Wolfa i njegove ekipe u Kӧlnu te mi je drago da liječenje jako dobro djeluje na mene. Znate me, ja sam borac i ovom ću izazovu pristupiti s optimizmom i svom svojom snagom. Zato vas molim da poštujete da mi je sada potrebna privatnost da se što prije oporavim. Cijenim vaše pozitivne poruke i hvala vam na podršci. Mogu vam samo savjetovati: idite na vrijeme na preglede”.

Daum je bogatoj u trenerskoj karijeri vodio Kӧln, Stuttgart, Bešiktaš, Bayer Leverkusen, Austriju Beč, Fenerbahče, Club Brugge i Bursaspor. Posljednji angažman bio mu je na klupi rumunjske reprezentacije kojoj je bio izbornik od srpnja 2016. do rujna 2017.

Nakon što je 2015. otkaz na klupi reprezentacije Hrvatske dobio Niko Kovač, Daum je bio u kombinacijama da bude Kovačev nasljednik, no vrh HNS-a se odlučio za Antu Čačića.

Komentari

komentara

« Povratak