U BAYERNU VIŠE NE RAČUNAJU NA NJEGA: Sadio Mane već pronašao novi klub!?

FOTO:

Sadio Mane prošlog se tjedna pojavio na okupljanju momčadi Bayern Munchena, na startu priprema za novu sezonu. Međutim, Bavarci više ne računaju na njega.

Odlazi nakon samo jedne sezone

Sadio Mane odlazi iz Bayern Munchena, nakon samo jedne sezone. Podsjetimo, Mane je prije godinu dana napravio neočekivan potez kada je zatražio transfer iz Liverpoola gdje je bio uz Mohameda Salaha ključni igrač. Bayern je za njega dao 32 milijuna eura, no odlazak u Njemačku baš i nije bio najbolji potez.

Mane navodno nije bio zadovoljan situacijom i atmosferom u klubu, dok uprava nije bila zadovoljna njegovim učinkom protekle sezone. Prema posljednjim informacijama, Mane će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji i to u klubu Al Nassr. Ovaj je klub nedavno dobio FIFA-inu zabranu registracije novih transfera. Naime, saudijski klub morati platiti 450.000 Leicester Cityju za transfer Ahmeda Musse poslije čega će moći službeno registrirati Marcela Brozovića, a zatim i Manea.

Pregovori između Senegalca i saudijskog kluba idu u dobrom smjeru, a Bayern će od ovog posla zaraditi oko 30 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak