U INTERU SU BIJESNI: Lukaku dogovara jednu od najvećih izdaja!

FOTO:

Na opće iznenađenje u crno-plavom dijelu Milana, Romelu Lukaku pregovara s velikim Interovim konkurentom.

Velika izdaja

Talijanski novinar Fabrizio Romano javlja kako Romelu Lukaku pregovara s Juventusom te da bi u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Chelsea i prijeći u Torino. Naravno, u Interu, u kojem je Lukaku bio na posudbi prošle sezone, su bijesni. Razlog je činjenica da su ga Nerazzurri pokušali otkupiti od Chelseaja, a on se u tom periodu počeo potajno dogovarati s Juventusom.

Inter je ranije u ovom prijelaznom roku ponudio 35 milijuna eura fiksne odštete i pet milijuna eura bonusa za Lukakua i Chelsea, no nakon informacija o kontaktu s Juventusom, milanski se klub povukao.

Juventus je pak poslao ponudu od 37.5 milijuna eura fiksne odštete uz 2.5 milijuna eura bonusa, ali onda će vrijediti samo ako u međuvremenu uspiju prodati Dušana Vlahovića u PSG.

Osim Juventusa, Lukakua želi i nekoliko klubova iz Saudijske Arabije.

Da stvar bude gora, talijanski su mediji izvukli Lukakovu izjavu iz 2021.:

„Što ako u budućnosti dobijem ponude Juventusa ili Milana? Ništa, ništa. Ponavljam – ništa. Nema šanse da ikad pristanem na taj transfer. Juventus me htio prije Intera, ali kad je Conte preuzeo Inter, odabrao sam doći u Milano. U Italiji za mene postoji samo Inter.”

Komentari

komentara

« Povratak