UEFA REAGIRALA: Promijenjen termin utakmice između Hajduka i Milana!

FOTO:

Juniori Hajduka ostvarili su veliki rezultat kada su se ranije ovaj mjesec plasirali u juniorsko polufinale Lige prvaka svladavši Borussiju Dortmund nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

UEFA (europska nogometna krovna organizacija) je prije nekoliko dana potvrdila kako će se utakmica polufinala juniorske Lige prvaka između Hajduka i Milana igrati na Stade de Geneveu, stadionu koji ima kapacitet za oko 30 tisuća navijača.

Ipak, tada je objavljeno da će se utakmica igrati 21. travnja s početkom u 13 sati te da će na stadionu u Ženevi istog dana u 18 sati drugu polufinalnu utakmicu igrati Sporting i AZ Alkmaar.

To ipak neće biti tako, već će utakmice zamijeniti termine, pa će Hajduk i Milan igrati od 18 sati, a Sporting i AZ od 13 sati. Na istom mjestu će se tri dana kasnije igrati i finale, neovisno o tome koje ga ekipe izbore.

Final Four Lige prvaka mladih prijašnjih se godina održavao na stadionu u Nyonu, gradu u kojem se nalazi središte UEFA-e. Radi se o malom stadionu za samo 4000 ljudi, a UEFA je odluku o promjeni lokacije donijela zbog golemog interesa navijača klubova koji su izborili polufinale, kako piše u službenom priopćenju.

Veliki obol tome dala je podrška koju mladi hajdukovci imaju u Europi. Protiv Manchester Cityja u osmini finala bodrilo ih je oko 10 tisuća navijača na Poljudu, a u Dortmund je na četvrtfinale s Borussijom stiglo oko pet tisuća navijača Bijelih. Sva četiri kluba koja su izborila polufinale to su učinila prvi put u povijesti.

Komentari

komentara

« Povratak