UOČI UZVRATA U ZAGREBU: Evo kako je trener norveškog kluba najavio utakmicu s Dinamom!

FOTO:

Dinamo sutra na rasprodanom Maksimiru dočekuje norveški Bodo/Glimt u uzvratnoj utakmici play-offa za ulazak u Ligu prvaka.

Norvežani najavili atraktivnu igru

Nakon pobjede na domaćem terenu, norveški je Bodo/Glimt s puno optimizma stigao na uzvrat u Zagreb. Kjetil Knutsen, trener Bodo/Glimta, odlučno je najavio da se Bodo/Glimt nije u Zagreb došao braniti. Susret na Maksimiru najavio je riječima:

„Igrat ćemo kao i u prvoj utakmici, iako će to ovisiti i o protivniku. Želimo igrati pametno, no u našem je DNK igrati pametno, ali i napadački. Nije ovo ista utakmica kao u Norveškoj, no, igrali smo već na ovoj razini, na velikim stadionima i znamo što nas čeka. Imamo obvezu igrati dobro, u našoj srži je da se igra lijepo, dobro, atraktivno”, rekao je Knutsen pa nastavio:

„Znam kakav je Dinamo, a mi sad nećemo imati potporu svojih navijača. Gledamo na ovo kao na bonus utakmicu, taktički smo se pripremili, a cilj je da publika uživa u nogometu. Bitno je prepoznati trenutak u utakmici koji možete iskoristiti, a ja vjerujem svojim igračima. Bili smo bliži i boljem rezultatu u prvoj utakmici, ali uvijek je važno dobiti i nešto od tog nogometa, od igre, da vidi da je na terenu Bodo/Glimt.”

Od Dainamovih igrača, trener norveškog kluba posebno ističe jednog:

„Dinamo je ofenzivna momčad, jako dobra, teško je nekoga istaknuti. Individualno i kolektivno su odlični, ali dobro, ako bih nekoga istaknuo, onda je to broj 7, Luka Ivanušec. Dolaze s puno igrača u završnicu, dobro napadaju, ali nećemo nikoga posebno čuvati, branit ćemo se i napadati u valovima.”

Komentari

komentara

« Povratak