VEĆ SU PRONAŠLI ZAMJENU ZA BILIĆA: WBA preuzima poznati, ali kontroverzni trener!

FOTO:

Kako je danas potvrđeno i iz kluba, Slaven Bilić više nije trener engleskog premierligaša West Bromwich Albiona. Također, iz WBA je potvrđeno i ime novog stratega.

Pronašli zamjenu za Bilića

Kako je objavljeno na portalu kluba, WBA više ne vodi Sleven Bilić. Unatoč sinoćnjem bodu, osvojenom kod Manchester Cityja, Hrvat je dobio otkaz jer uprava kluba nije zadovoljna ukupnim dojmom u dosadašnjem dijelu sezone.

„West Bromwich Albion se danas razišao s glavnim trenerom Slavenom Bilićem. Pomoćni treneri Dean Računica i Danilo Butorović te trener prve momčadi Julian Dicks također napuštaju klub. Albion zahvaljuje Slavenu i njegovoj trenerskoj ekipi za njihove napore i ostvarenoj promociji u prošloj sezoni te im želi svako dobro u budućnosti”, napisao je WBA.

Slavenovo će mjesto zauzeti Sam Allardyce. Iskusan je to, 66-godišnji trener, poprilično poznat u Engleskoj, ne samo po svojim trenerskim vještinama već i po nekim kontroverznim događajima.

Allardyce je vodio brojne engleske momčadi, ali bez nekih spektakularnih rezultata. Također, bio je i izbornik engleske reprezentacije, no samo jednu utakmicu. S izborničke je klupe morao otići jer je bio pod istragom zbog savjetovanja kako zaobići pravila u transferima igrača. Allardyce je uhvaćen kako s lažnim poduzetnicima s Dalekog istoka dogovara honorar od 400.000 funti za svoje “savjete”.

Osim toga, poznat je i po svojim često nepromišljenim i uvredljivim izjavama.

Komentari

komentara

« Povratak