VELIKA ŽELJA: Ivan Jurić u Torino dovodi Hrvata!?

FOTO:

Hrvatski trener, Ivan Jurić, prošle sezone imao je dva Hrvata (Marko Pjaca i Josip Brekalo) dok Torino trenutno nema ni jednog. No, to bi se uskoro trebalo promijeniti.

Naime, Germanijak.hr izvještava kako Jurić ima veliku želju, a to je Marko Rog koji je trenutno član Cagliarija. Nekadašnji veznjak Dinama i RNK Splita ispao je s Cagliarijem u Serie B i unatoč opciji da ostane pomoći klubu, koji je bio korektan prema njemu kod oporavka od ozljede koljena, ne bi odbio ni opciju pronalaska nove sredine.

Povezivalo se Roga s Hajdukom što je bila dosta nerealna ideja s obzirom na iznos odštete, ali i ponude koje ima Rog. Jedna od opcija bila je i Sampdoria s kojom su pregovori bili u odmakloj fazi, a spominjala se i odšteta od 5 milijuna eura.

U Italiji su još bili zainteresirani Salernitana i Cremonese, ali malotko ima iznos koji bi Cagliari htio barem dijelom nadomjestiti od kupovine Roga. Platili su ga Napoliju 16.3 milijuna eura, a Napolitanci su ga otkupili od Dinama za 13.5 milijuna eura.

Uz sve opcije koje ima čini se da bi odlazak u Torino mogao biti najizglednija….

Komentari

komentara

« Povratak