VELIKA ŽELJA: Novi trener Manchester Uniteda želi dovesti Hrvata!

FOTO:

24-godišnji Borna Sosa jedan je od najtraženijih lijevih bekova na svijetu i mnogi vodeći mediji predviđaju mu veliki transfer ovog ljeta.

Njegov Stuttgart vodi veliku borbu za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa, a trenutno su na mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije. Bivši igrač Dinama dosad je bio povezivan s transferom u Barcelonu i Chelsea, a sada se pojavio još jedan velikan.

Njemački Kicker javlja da ga želi i Manchester United. “Novi Unitedov menadžer Erik ten Hag je dovođenje Sose postavio kao svoj prvi cilj na klupi engleskog kluba. Visina odštete je 25 milijuna eura”, pišu Nijemci.

Ranije su njemački mediji objavili da Stuttgart neće stvarati problem Sosi ako se pojavi veliki klub i odluči isplatiti 25 milijuna eura. To je dio usmenog dogovora Sose i kluba nakon što je 24-godišnji Hrvat u siječnju odolio pozivima drugih klubova i ostao se boriti za ostanak Stuttgarta u Bundesligi.

Sosu je Stuttgart doveo 2018. godine iz Dinama za šest milijuna eura. Ove sezone je postigao dva gola i imao devet asistencija za njemački klub.

Komentari

komentara

« Povratak