VELIKANI NAVALITE: Evo koliko PSG traži za Mbappea!

FOTO:

Uistinu je zanimljivo pratiti zavrzlamu koja je redovito događa na relaciji PSG – Kylian  Mbappe. Ovaj sjajni Francuz malo želi ostati u klubu i biti glavna zvijezda, pa na kraju svake sezone dolete nove priče o senzacionalnom odlasku.

I stiglo je ljeto pa su se te priče opet aktivirale. Naime, Kylian Mbappe je poručio upravi kako želi otići iz kluba u ljeto 2024. godine. PSG je nakon toga odlučio ovog ljeta prodati Mbappea kako on ne bi otišao besplatno sljedeće godine.

Problem je što Mbappe ne želi otići bilo gdje i pod bilo kakvim uvjetima. Karijeru planira nastaviti u Realu, a Marca piše da je od PSG-a zatražio isplatu 150 milijuna eura kako bi otišao iz kluba. Toliko bi zaradio do kraja ugovora.

Mbappe od ranije ima dogovor da mu Real isplati oko 100 milijuna eura ako stigne kao slobodan igrač. Međutim, ako ga Real bude morao kupiti ovog ljeta i platiti odštetu PSG-u, onda će Mbappe ostati bez tog novca i traži da mu ga PSG nadoknadi.

Tri strane su trenutno u pregovorima, a insajderi javljaju da su najveće šanse da Mbappe ostane u PSG-u, zaradi 150 milijuna eura do kraja sezone te onda potpiše za Real uz bonus od 100-tinjak milijuna eura i godišnju plaću od 30-ak milijuna.

Dodajmo kako su neki mediji prenijeli da je Mbappeu čak i Messi sugerirao da pređe u Real zbog sjajnog projekta…

Komentari

komentara

« Povratak