VELIKI PEHIST: Bio je treći najskuplji izlazni transfer, a sad je i službeno bez kluba

FOTO:

Krenulo je u siječnju prošle godine sve idealno. Kinezi su isplatili 3.3 milijuna eura Osijeku, a Ante Majstorović je bio jedan od najvećih izlaznih transfera, točnije treći, kluba iz grada na Dravi. No, malo nakon dolaska u Kinu dogodio se veliki peh Majstoroviću.

Trebao je biti stožerni stoper Ivanu Leki u Shanghai Portu, a onda je na pripremama potrgao prednje križne ligamente i tako otpao na duže vrijeme iz sastava u kojem zapravo nije nikad ni zaigrao.

Još u siječnju ove godine Kinezi su počeli raditi na raskidu ugovora s hrvatskim stoperom, a prema Transfermarktu od ovog vikenda to je i službeno. Ante Majstorović je bez kluba.

Majstorović je seniorske minute upisao prvo za RNK Split igrajući u HNL-u, a onda ga je Dinamo kupio i proslijedio Lokomotivi. Za klub s Kajzerice igrao je do 2019. godine na posudbi, a Osijek ga je te godine odlučio otkupiti od Dinama za 400 tisuća eura.

Kako stoje stvari do novog angažmana će 28-godišnji stoper teško s obzirom da se procjenjuje da je do kraja sezone izvan travnjaka, prenosi Germanijak.hr.

Komentari

komentara

« Povratak