VELIKI POVRATAK ŠVEDSKOG VELIKANA: Zlatan Ibrahimović spreman za novi posao!

FOTO:

Jedan od najboljih napadača svih vremena, Zlatan Ibrahimović, odlučio se umiroviti na kraju prošle sezone kao 41-godišnjak. U karijeri je igrao za Malmo, Ajax, Juventus, Inter Milano, Barcelonu, AC Milan, PSG, Manchester United i Los Angeles Galaxy.

Bivšeg švedskog reprezentativca tako sada možemo vidjeti na raznim svečanim događajima i revijalnim utakmicama. No, uskoro bi se itekako mogao vratiti u profesionalni nogomet.

Naime, talijanski Tuttosport piše kako je Šveđanin vrlo blizu odluke o početku karijere funkcionera. Vlasnik Milana Gerry Cardinale Ibrahimoviću je dao otvorenu ponudu za ostanak na nekoj funkciji u klubu čim se umirovio kao igrač.

Ibrahimović je i dalje u dobrom odnosu s trenerom Milana Stefanom Piolijem i nedavno je prisustvovao treningu ekipe između utakmica protiv Intera i Newcastlea, pa talijanski mediji nagađaju da je moguće i da preuzme neku ulogu u stožeru prvu ekipe.

U dva mandata Ibrahimović je za Milan igrao pet i pol godina, odigrao je 169 utakmica uz 93 gola i osvojena dva Scudetta i talijanski superkup. Karijera jednog od najboljih napadača modernog doba trajala je više od dva desetljeća.

Počeo je u Malmou, zatim je igrao za Ajax, Juve, Inter, Barcelonu, Manchester United, PSG te LA Galaxy. Naslove prvaka osvajao je s Ajaxom, Juventusom, Interom, Barcom i PSG-om. S Unitedom je osvajač Europa lige.

Komentari

komentara

« Povratak