VELIKI PREOKRET: Mandžukić ne ide u Fiorentinu nego seli u jednog od dva turska giganta!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac i osvajač svjetskog srebra Mario Mandžukić ipak neće obući dres Fiorentine. Španjolski list AS je donio tu vijest iako su talijanski mediji danima pisali da je to već gotova stvar.

Super Mario je iz Juventusa otišao u katarski Al Duhail ali tamo nije zadovoljan i sasvim je izvjesno kako se vraća u Europu. Fiorentini vlasnik je bogati Rocco Commisoo koji je spreman uložiti velika sredstva da se Viole vrate u vrh Serie A. Fiorentinine financije su spremne zadovoljiti Mandžinim zahjevima te tri milijuna eura godišnje za dvije sezone ne bi trebali biti problem.

No, turski mediji javljaju da je hrvatski centarfor ipak bliži Galatasarayu ili Fenerbahceu, tamošnjim divovima. „Pole position“ prema natpisima ipak ima Galatasaray čiji bi glavni adut trebao biti legendarni trener Fatih Terim.

Turski stručnjak iznimno cijeni Mandžukićeve kvalitete i još prije ga je želio dovesti ali tada je bio preskup. Sada se situacija promijenila te bi bivši Vatreni mogao završiti u Istanbulu. U prilog tome ide činjenica da se Turci žele riješiti Radamela Falcaa, ukoliko ga dobro unovče, Mario sasvim sigurno dolazi u novi klub.

ONI TVRDE DA ĆE TO BITI NAJLUĐI TRANSFER: RONALDO NAPUŠTA JUVENTUS I PRELAZI U REDOVE JEDNOG OD NAJBOGATIJIH KLUBOVA U EUROPI!?

VELIKI PREOKRET: Perišić odlazi iz Bayerna, a evo koji klub ga želi dovesti!

Komentari

komentara

« Povratak