VELIKI PREOKRET: Trebao je ići u Barceonu, a sada potpisuje za Manchester United?

FOTO:

Pouzdani španjolski novinar Gerard Romero nedavno je na svom Twitteru objavio da je Matthijs de Ligt na pragu potpisa za Manchester United i da je Barcelona ispala iz utrke.

Engleska ekipa navodno je De Ligtu predočila odličnu ponudu, kako u financijskom, tako i u sportskom smislu. Posao još nije u potpunosti završen, ali je talentirani Nizozemac jako blizu prelaska u ovu ekipu.

Činilo se da su do transfera sjajnog stopera u Barcelonu bile ostale samo formalnosti, a sada se pojavila informacija da je posao propao, navodno zbog prevelikih financijskih zahtjeva igrača. United bi, kako prenosi Romero, mogao zadovoljiti njegove apetite.

Inače, prije nekoliko dana proširila se priča kako su skauti Manchester Uniteda napravili golemi kiks u vezi ovog mladog igrača zbog nevjerojatnog razloga. Unitedov skaut za Nizozemsku, Marcel Bout, preporučio je De Ligta upravi kluba nakon što ga je pažljivo promatrao za Ajax i Nizozemsku. Međutim, Bout je upozorio United da je De Ligtov otac bio pretežak i predvidio da će mlada zvijezda naići na slične probleme u svojoj karijeri.

Eto, sada će ta pogreška skupo stajati upravu kluba…

NOVI TRENER JUVENTUSA: EVO TKO POSTAJE PRVI TRENER KOJI ĆE VODITI MESSIJA I RONALDA!

Komentari

komentara

« Povratak