VIDEO: Desetak navijača Hajduka nasrnulo na redara… izašla nova snimka!

FOTO:

Masovni ulazak u teren navijača zasmetao je jednom redaru koji je krenuo u fizički obračun, neke je navodno gurao i udarao, a onda su mnogi krenuli na njega. (24sata)

Usred Hajdukove fešte na Poljudu nakon pobjede nad Šibenikom (3-0) za kraj sezone u kojoj su bijeli osvojili drugo mjesto u prvenstvu i obranili Kup, podno istočne tribine: tučnjava.

Čini se kako je do nereda došlo nakon što jedan redar nije dozvolio ulazak navijačima u teren iako je to, s obzirom na količinu ljudi koji su bili na travnjaku, bilo nemoguće zaustaviti. Neke je navodno gurao i udarao.

– Ajde, da te vidim! Šta si sta? Šta si sta, p… ti materina – čuje se kako galami muškarac odjeven u redarski marker koji potom zauzima gard za borbu, a zaštitari ga pokušavaju odmaknuti.

– Gle ovo, zaštitar! Evo ti kamera! Evo ti kazna sutra! Kazna, kazna, kazna – viče drugi muškarac u videu koji je dobila naša redakcija. Masa je potom krenula u fizički obračun s redarom koji je bježao po atletskoj stazi, ali nije mogao dugo. Dohvatili su ga.

Video možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak