VIDEO: Izašla nova snimka pada helikoptera i tragične pogibije vlasnika Leicestera!

FOTO:

Prošlo je tek nekoliko dana od stravičnog pada helikoptera u kojem se nalazio vlasnika Leicestera, tajlandski milijarder, Vichai Srivaddhanaprabha.

Poginuo je u padu helikoptera s još tri putnika i pilotom. Jedna od najvećih tragedija na Otoku posljednjih godina dogodila se sat vremena nakon subotnje domaće prvenstvene utakmice s West Hamom.

Tajlandski biznismen je poslije svakog domaćeg dvoboja sa centra stadiona King Powera poletio prema glavnom gradu Londonu, ali ovaj puta nažalost nije stigao na svoju destinaciju.

Nakon što je helikopter poletio s centra terena, puštene su reklame, a prije reklama komentatori u studiju BT Sporta su u opuštenoj atmosferi govorili o nedavno završenom susretu.

Međutim, nakon reklama do voditelja Jakea Humphreya je stigla vijest da se helikopter s vlasnikom Leicestera srušio i zapalio. Njihova lica bila su blijeda i nastala je tišina u studiju. Nedugo zatim je sa stadiona istrčao Kasper Schmeichel i pokušao pomoći nesretnom Vichaiu, ali bilo je prekasno.

Prema informacijama neposredno nakon nesreće, piloti su hrabrom reakcijom spriječili veću tragediju i srušili letjelicu na mjesto gdje nije bilo navijača koji su izlazili sa stadiona.

Nedavno je u javnost izašla nova snimka, koja otkriva da su imali problemi čim se uzletiti sa travnjaka Lisica. Svijet je šokiran ovim događajem, svim navijačima je ovaj čovjek iz Bangkoka ostavio prekrasne uspomene iz 2016. godine i osvajanja Premiershipa koje nikada neće izblijediti.

Video pogledajte OVDJE.

ON ZAISTA NIJE NORMALAN: Pogledajte novu sramotu Paula Pogbe!

Komentari

komentara

« Povratak