VIDEO: Nevjerojatni Bojan Bogdanović zabio tricu sa sirenom za pobjedu

FOTO:

Četrdeset i sedam minuta i 58,4 sekunde Bojan Bogdanović igrao je najlošiju utakmicu sezone. Unatoč tome, trener Ute nacrtao je akciju za njega, a Babo je šutnuo i pogodio tricu za pobjedu u Houstonu 114:113.

“Samo ga treba pustiti da igra. Nevjerojatan je natjecatelj i samo mu govorim da i dalje igra, ako to treba čuti. Zna koliko mu vjerujem”, rekao je trener Jazza Quin Snyder nakon što mu je u ruke prepustio najvažniji šut utakmice.

Bogdanović je do tog trenutka pogodio samo jedan jedini šut iz igre, a s pobjedničkom tricom postigao je ukupno osam poena, najmanje ove sezone. Iz igre je šutirao 2/7 (trice 2/5), imao dva skoka i četiri asistencije.

“Akcija je bila napravljena za mene da šutnem tricu. Velika je stvar to što su mi vjerovali da ću pogoditi taj šut nakon ovakve utakmice”, rekao je Bogdanović, koji je postao prvi čovjek u NBA ligi s dva “buzzer-beatera” za pobjedu ove sezone. Jedan je već zabio početkom sezone protiv Milwaukeeja, kojem je to i dalje jedan od samo sedam poraza sezone.

Komentari

komentara

« Povratak