VIDEO: Xhaka se svađao s klupom Srbije. Onda se uhvatio za međunožje i izazvao kaos

FOTO:

Srbija je u posljednjoj utakmici grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru poražena s 3:2 od Švicarske, a cijeli susret obilježen je velikim tenzijama među nogometašima. Te tenzije su posljedica činjenice da su brojni nogometaši porijeklom iz Albanije ili Kosova, država koje povijesno nemaju dobar odnos sa Srbijom, a to se godinama prelijeva i na nogometne travnjake.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ INCIDENT

Burno je bilo i posljednji put kad su se ove dvije ekipe sastale, Xherdan Shaqiri i Granit Xhaka su pobjedu nad Srbijom slavili pokazivanjem simbola dvoglavog orla svojim rukama. Taj potez od prije osam godina izazvao je kaos na tom susretu, a i danas se dogodilo nešto slično.

Veznjak Švicarske Xhaka je ušao u prepirku s klupom Srbije nakon jednog Mitrovićevog pada u kaznenom prostoru Švicarske. Klupa Srbije je smatrala da je sudac trebao pokazati na bijelu točku, a Xhaka je ušao u prepirku sa Srbima.

Nakon nekoliko uvreda s jedne i s druge strane, Xhaka se uhvatio za međunožje i tom gestom potpuno razbjesnio Srbe. Nekoliko ljudi s klupe Srbije je tada ušlo u teren, ali su Piksi i suci zajedničkim snagama ipak spriječili incident.

Komentari

komentara

« Povratak