ZBOG OVOG POTEZA ULAZI U LEGENDU: Evo što je trener Hajduka napravio prije finala!

FOTO:

Litvanski trener, Valdas Dambrauskas, pokazao se punim pogotkom predsjednika Jakobušića. Litvanac iz Pakruojisa donio je toliko potrebnu mirnoću u klub, a momčad je samo rasla iz utakmice u utakmicu.

Rijeka je povela golom Josipa Drmića u 11. minuti da bi Hajduk izjednačio u 11. preko Ferra i onda potpuno okrenuo susret u 36. golom sjajnog Darija Melnjaka. Isti igrač postavio je konačni rezultat u 56. minuti.

Na početku press-konferencije Valdasa Dambrauskasa, dok je Hajdukov trener odgovarao na pitanja, u dvoranu su upali Hajdukovi igrači i dotrčali do njega. Dobro raspoloženi Melnjak, Grgić i Katić polili su svojeg trenera pivom, potom ga zagrlili i onda otišli.

“Ni ne pijem, a sad imam u ustima okus piva. No, tako je to ovdje u Dalmaciji. Svjestan sam koliko ovo znači svima u klubu, navijačima i ljudima oko kluba”, govorio je Dambrauskas dok je brisao naočale. Na kraju presice je otkrio:

“Prije nego što sam došao u klub pokušao sam shvatiti o kakvom klubu se radi. Kakvi su ljudi, kakva je kultura i kakav status ima klub među ljudima. Neku večer sam gledao neke utakmice Hajduka iz sedamdesetih godina protiv HSV-a jer sam želio razumjeti. Sir, pršut… Sve to me zanimalo. No, jedno je vidjeti na snimkama, a drugo osjetiti ovakvo slavlje. Neću nikad to zaboraviti”, rekao je Dambrauskas.

Komentari

komentara

« Povratak