ZVUČNI TRANSFER: Vukovar doveo igrača RB Leipziga!

FOTO:

Hrvatski drugoligaš Vukovar 1991 bio je ugodno iznenađenje prošle sezone u drugom razredu hrvatskog nogometa. Vukovarci su zauzeli fantastično drugo mjesto, a prvoplasirani Rudeš bježao im je samo jedan bod.

Vukovarci se već polako pripremaju za novu sezonu koju će otvoriti gostovanjem kod Šibenika 12. kolovoza. U međuvremenu Vukovar radi na jačanju momčadi pa su tako putem društvenih mreža objavili kako su doveli veliko pojačanje iz Njemačke.

Objavili su na svojoj Facebook stranici da su doveli njemačkog veznjaka Pierrea Webbera. On je dosad bio kapetan juniora jednog od najuspješnijih njemačkih klubova zadnjih godina, RB Leipziga.

“Konkurenciju na lijevoj strani ofenzive od ovog će ljeta zaoštriti 19-godišnji Pierre Weber, dosadašnji kapetan juniora RB Leipziga. Nijemac može po potrebi igrati i u sredini veznog reda, a prošle sezone je kao vođa svog sastava odigrao 35 utakmica u juniorskom uzrastu te pritom upisao dva pogotka i sedam asistencija kroz 2210 minuta igre.

Weber je igrao u juniorskoj Ligi prvaka, gdje je u šest nastupa zabio gol te jednom asistirao. Weber u Vukovar stiže napraviti iskorak u seniorskom nogometu i ovim mu putem zaželimo što bržu i lakšu prilagodbu na Bojkovu momčad i puno uspjeha s novim suigračima”, objavio je Vukovar, koji je prošle sezone bio bod iza Rudeša pa nije uspio ući u prvu ligu.

Komentari

komentara

« Povratak