LOVA DO KROVA: Guardiola potpisao novi ugovor sa Cityem, a od cifre će vas zaboljeti glava…

FOTO: Manchester City

Pep Guardiola sa stilom je završio svoju drugu sezonu na klupi Manchester Citya. Njegov klub je napravio nevjerojatni posao u Premiershipu osvojivši čak 100 bodova. Za nagradu stigao je novi ugovor…

Guardiola zadovoljio

Pep i njegov City osim što su sa stilom završili Premiership, još su tijekom zime osvojili Liga kup. Sve to bilo je dovoljno za novi ugovor bez obzira što su nastradali u Ligi prvaka od Kloppa i Liverpoola.

Katalonac je produžio suradnju sa Cityjem do 2021. godine i tako postao najplaćeniji trener na svijetu. Pep će po sezoni zarađivati oko 23 milijuna eura, a tjedno to iznosi 420 tisuća eura.

“Uzbuđen sam i sretan. Veliko je zadovoljstvo znati da mogu nastaviti rad u ovom klubu i da čelnici imaju povjerenja u mene. Uživam u radu sa svojim igračima i svakodnevno se trudimo postati još bolji. Imamo mladu momčad, s prosjekom od 23 godine i sigurno ima prostora za napredak u godinama koje slijede”, poručio je Guardiola.

On je dosad vodio Barcelonu (četiri sezone), a nakon toga Bayern tri. Ako do kraja odradi ugovor u Cityju, bit će to klub u kojem se najduže zadržao – pet godina.

TALIJANI LANSIRALI PRAVU SENZACIJU: Buffon već ima novi klub?

Komentari

komentara

« Povratak