OVO JE URNEBESNO: Pogledajte kome je Mario Gavranović posvetio naslov prvaka!

FOTO:

GNK Dinamo Zagreb došao je do 19. naslova prvaka Hrvatske! Igrači Dinama žestoko su proslavili naslov prvaka, a nas je posebno nasmijao story koji je postavio Mario Gavranović na svom službenom instagram profilu…

Badbeat faca!

Mario Gavranović je tijekom zime stigao na Maksimir iz Rijeke u kojoj je proveo dvije sjajne godine. U dresu Rijeke osvojio je naslov prvaka i hrvatski kup. No, mnogim navijačima Rijeke nije dobro sjeo njegov odlazak u Dinamo.

Posebno se to odnosi na poznatog umjetnika koji se zove ‘Badbeat’. Radi se o fantastičnoj facebook stranici koja voli trolati protivnike Rijeke, a nerijetko se voli našaliti i na vlastiti račun, odnosno na račun Rijeke i njezinih igrača. Posebno mu je na meti bio Gavranović koji je otišao u Dinamo u zimskom prijelaznom roku.

Popularni Gavra sada je dobio svoju priliku za slatku osvetu te je posvetio story poznatom Badbeatu. Očekujemo brzi odgovor fantastične stranice koja ima gotovo 7 tisuća članova.

U opisu sjajne stranice stoji: “Superjunak i anđeo zaštitnik grada na plavom Kvarneru. Mrze ga svi foruNi, ali mu se potajice dive zbog njegove nadmoćnosti, intelekta i smisla za humor.”

Komentari

komentara

« Povratak